Scroll Top

TRAININGS

EVENT MANAGER TRAINING

OBUKE
OBUKA ZA EVENT MENADŽERA

EVENT MANAGER TRAINING

An investment in knowledge is an investment that pays off!

We are a creative and BTL marketing agency with 14 years of experience organizing various types of events. At our events, we have hosted tens of thousands of visitors and facilitated performances and presentations by numerous celebrities from the world of music and film and numerous dignitaries from the very top of the state. We professionally lead every segment of the organization, from technical and production requirements to spectacular performances and what is needed to happen “behind the scenes” for the event to run smoothly.

We have significant experience:

Over 500 organized events

Several tens of thousands of visitors

14 years of experience in the event industry

Experience with the biggest stars and renowned global companies

A significant collection of implemented projects

Why choose us?

In addition to the vast experience and successful results, with us, you will also learn how to recognize quality in every segment of the organization because we are event and project managers, designers, creatives, operatives, and copywriters. Our team is complex, and our work is not just an organization. Our job is to organize events following the highest standards! So learn from those who do this job brilliantly!

Our educators have so far held extensive training, are certified in the fields of coaching and educational work and have the highest marks in terms of the quality of the coaching work performed.

In our agency, you have the opportunity to do an internship: Direct participation in the organization of events!

At our training, in addition to coffee, snacks, and a pleasant atmosphere, you get a program adapted to every beginner in the event industry. For the ones more advanced, we have organized programs adjusted to specific events and job positions.

Program "Training: Become an event manager!"

Program "Advanced training for event managers!"

Apply or learn more: nspromoteam6@gmail.com and nspromoteam@gmail.com and contact phone: +381603737264 and +38165 3737317

Višnja Šinković
marketing menadžer ADAMA

“Obuku za Event menadžment preporučujem svima koji imaju kroz posao dodira sa organizovanjem bilo koje vrste događaja. Program je osmišljen sa pažnjom i usmeren na sve detalje kao i propuste koji se mogu desiti. Meni je bio izuzetna nadogradnja na prethodno znanje i naredne događaje sam organizovala na višem nivou sa jednom novom vrstom lakoće. Svetlana je izuzetan i zanimljiv predavač i ima ogromno iskustvo u ovom polju.” 

Vesna Cvjetković
Account Manager at Valiant

Kurs Organizacija događaja koji sam pohađala pre 5 godine, na samom početku moje karijere mogu reći da je ovaj kurs bio i više nego koristan. Kurs je sam po sebi odličan ali  je i predavačica – Stanislava Zec dala sve od sebe i uspela u tome da nam prenese znanje na jedan neopterećujući i zabavan način.

Teme su obrađivane zanimljivo i konkretno, dobijali smo tačne i precizne primere i imali priliku da sami vežbamo i učimo kroz konkretne zadatke. Sa nama je podelila mnogo korisnih informacija i iz ličnog iskustva i bila vrlo otvorena za sva pitanja i diskusije.

Ako se dvoumite za koji kurs da se odlučite, moje najtoplije preporuke imate za ovaj kurs, jer se sigurno nećete pokajati i izaćićete bogatiji u znanju.

Jelena Tošković
Fond "Evropski poslovi"

Kurs za organizaciju događaja, pohađala sam 2016. godine. Dopalo mi se što je svako od polaznika, mogao da izabere tip događaja koji je kroz kurs razrađivao, u skladu sa nastavnim disciplinama koje smo slušali. Kurs je bio i interaktivan što mislim da je veliki plus, prvenstveno za polaznike. Na kraju kursa, svako od nas je predstavio svoj događaja koji su obuhvatali sve one neophodne elemente, koji su nam u realnosti zaista i neophodni za organizaciju bilo kog događaja.

Kroz nekoliko meseci nakon završetka kursa, ukazala se i prilika da stečeno znanje i primenim na novom poslu.

Kao koordinator Specijalističkog programa “Upravljanje regionalnim razvojem kroz EU fondove” koji organizuje Fond “Evropski poslovi” APV, imam priliku da učestvujem u organizaciji Programa, koji je obuhvata veliki broj polaznika i predavača. Vremenski rokovi, ograničen budžet, prostor, otkazivanje predavanja kao i brojne druge (ne)planirane situacije, sastavni su deo organizacije Programa. Prepoznavanje potencijalnih rizika, na koji način ćemo ih rešiti, ali ne samo tada kada se dese, već i mnogo ranije, vrlo je važno prilikom kreiranja  događaja.

Maja Majtan
EONS, Agencija za organizaciju događaja

Zavrsila sam obuku kod Stanislave Zec o organizaciji događaja pre 5 godina. Posle godinu dana od obuke odlučila sam da dam otkaz i da otvorim svoju agenciju za organizaciju događaja, jer sam shvatila da je to moj poziv i posao koji baš volim. Najviše sam se usmerila na organizaciju proslava, venčanja i korporativne proslave.
Tokom obuke stekla sam znanje koji mi je jako značilo u početnim poslovima, a naravno ovo je tip posla gde kroz praksu stečete iskustvo, jer svaki događaj je drugačiji, ali osnove su iste. Te osnove sam naučila na kurs kod Stanislave.
Ono što mogu da još dodama, da potencijalnim klijetima znači kada kažete da ste seftifikovani event manager. Svima bi preporučila ovaj kurs, jer steknete znanje koje vam je potrebno za vaš rad i kroz rad ga nadoknađujete. Ono što mi je još značilo na kursu, jeste to što smo pripremali po izboru događaj i to je bila baš dobra praksa.

Jelena Milinković
project menadžer LEMIT doo

“Veoma sam zadovoljna stečenim znanjem na obukama. Dala nam je mogućnost da samostalno u okviru firme upravljamo organizacijom različitih tipova događaja: edukacija, seminara, obuka, otvaranja novih poslovnica i proslava. Svaki događaj nosi sa sobom drugačiji pristup i analizu, a obuke se bave upravo tim i uspeh ne može da izostane. Preporučujem svakoj kompaniji, koja u svom poslovanju ima ovakve potrebe da se prijave za obuku Ns Promo Team-a.”  

Ivana Jovanović
Event planer

Očekivanja su mi se ispunila u potpunosti. Mnogo toga sam znala, jer se već i bavim organizacijom događaja ali sam mnogo toga i naučila. Najviše mi se dopale igrice i zadaci uz koje smo i prkatično prešli sve ono što smo slušali. Ukoliko planirate da se bavite organizacijom događaja, ovaj KURS morate da prođete!

Dejana Srdić
IT sektor

Kurs je za svaku preporuku, dobra energija, puno praktičnog rada i sjajni predvači. Mnogo toga sam naučila i verujem da sam spremna za prvi svoj event.

Mirjana Erić
Event planer

Znanje je definitivno prošireno na ovom kursu i jako mi je značilo, jer sam nedavno počela da se bavim organizacijom dogđaja. Jako su mi značile teme o odabiru dobavljača, pravljenju budžeta. Definitivno preporuka za kurs.

Renata Pastor

Nikad nisam do sada imalia priliku da bilo šta čujem o organizaciji događaja.  Veoma sam zadovoljna što je kurs u organizaciji NS Promo Team bio moj izbor, jer je kurs  veoma koristan i mnogo toga smo naučili za kratko vreme.