Scroll Top

DOGAĐAJI ZA ZAPOSLENE

DOGAĐAJI ZA ZAPOSLENE

FAMILY DAY, TEAM BUILDING, INTERNA KOMUNIKACIJA

ENERGIJA ZAPOSLENIH DOBIĆE NOVU DIMENZIJU NAKON OVIH DOGAĐAJA

Family day: Svi znamo koliko nam je porodica važna i kakvu ulogu igra u životu svakog od nas. Priredite vašim zaposlenima dan za pamćenje, tako što ćete posvetiti pažnju ne samo njima, već i njihovim porodicama. Zabavne i edukativne aktivnosti, sportske igre i takmičenja, ugođaji na razne načine, kreativni programi, efektni nastupi, prezentacija radnih mesta – sve ovo mogu biti elementi jednog kvalitetnog porodičnog dana nakon koga će se vaši zaposleni još jače povezati sa kompanijom. Budite sigurni da će se efekti “Porodičnog dana” još dugo pamtiti i imati uticaj na opšte zadovoljstvo zaposlenih. Možemo pripremiti program i samo za zaposlene:

Team building: Realizovaćemo aktivnosti uz pomoć kojih ćemo povećati stepen motivacije zaposlenih, ojačati timski duh, osnažiti timski rad, osvestiti ljudske i kompanijske vrednosti i načela, poboljšati komunikaciju, ali i povećati produktivnost i efikasnost na poslu, pa samim tim i u rezultatima. Postoje brojni programi koji se koriste u team building aktivnostima, a primenjuju se u zavisnosti od postavljenih ciljeva menadžmenta.

Događaji interne komunikacije: Ulaganje u zaposlene jeste ulaganje u najvrednije resurse. Kako bi zaposleni osetili pripadnost sistemu, pored kompanijske brige i događaja kojima se podiže stepen motivacije, neophodno je da razumeju kompanijske ciljeve i vrednosti. U saradnji sa HR timom kompanija, organizovali smo brojne kreativne aktivacije na osnovu kojih smo na neobičan i efektan način približili zaposlenima određenu vrednost ili cilj poslovanja. Koristili smo inspirativne vizuale, neobične postavke, zanimljive interakcije i u skladu sa tim uspeli da pažnju zaposlenih usmerimo na jedan potpuno nov doživljaj kompanijskih vrednosti, ciljeva i principa.

Razmišljate o unapređenju međuljudskih odnosa u kompaniji? Možda su baš ovakvi događaji idealni za vaše potrebe? Pozovite na +381(65) 37 37 317  ili nam pošaljite upit na nspromoteam@gmail.com i organizujte događaje koji će se dugo prepričavati.

NAŠI PROJEKTI

DSC_9330
ACA_1808
ACA_0584
312084891_545662734230454_4041384283206457010_n
ACA_9639
organizacija dogadjaja za zaposlene, Family Day (4)
organizacija dogadjaja za zaposlene, Family Day
Brending, organizacija dogadjaja za zaposlene