Scroll Top

POSTANI EVENT MENADŽER

POSTANI EVENT MENADŽER

OBUKA: POSTANI EVENT MENADŽER!

Došli ste u situaciju da treba da organizujete događaj, ali ne znate ni odakle da počnete? Ili želite da steknete novu veštinu koja vam u budućnosti može obezbediti visoke prihode, a ujedno i veoma dinamičan i zabavan posao? Dozvolite nam da vam pokažemo kako da korak po korak uspešno organizujete poslovni skup, proslavu, jubilej, koncert, festival, promociju, team building, zabavu za zaposlene, dečji događaj, sajamski nastup ili bilo koji drugi tip događaja. Dozvolite da vam pokažemo da je ovo najlepši posao na svetu, da nijedan drugi posao nema toliko kreativnosti, mašte, lepote i slobode. Ali morate biti pažljivi! Ukoliko nemate iskustvo, ovaj posao iz snova može da se pretvori u noćnu moru. Zato je znanje i iskustvo od esencijalnog značaja.

Na našoj obuci ”Postani event menadžer“ naučićete da je osnova dobre organizacije temeljna priprema, da su vam pregovaračke veštine i prodajno umeće i te kako potrebni, ali i da bez energije, volje i neiscrpne kreativnosti nećete moći mnogo toga da uradite.  Segmenti plana aktivnosti vodiće vas do realizacije i evaluacije događaja. Uočićete koje su kritične tačke u organizaciji i kako da se pravno, etički i mentalno nosite sa svim zahtevima, ograničenjima i uslovima koje vam okruženje nameće. Naučićete da definišete budžet i da usavršite veštinu prilagođavanja programa. Iskustvo i znanja iz ove obuke, imaju dragocenu primenu za razne društvene segmente i polja delovanja.

PROGRAM OBUKE:

 1. Modul: Osnove organizacije događaja

  1.1. Pojam event menadžmenta
  1.2. Vrste i ciljevi događaja
  1.3. Kupci i dobavljači u event menadžmentu,
  1.4. Neophodni elementi svakog uspešno organizovanog događaja,
  1.5. Kreiranje event planera,
  1.6. Kreiranje budžeta,
  1.7. Kritične tačke u organizaciji događaja,
  1.8. Pravne i ostale regulativne procedure.

 2. Modul: Kreiranje događaja u privrednom sektoru
  Izrada event planera i budžeta za potrebe organizacije:

  2.1. Korporativnih proslava i ceremonija,
  2.2. Family day-a i team buildinga,
  2.3. Sajmova, konferencija i svečanih akademija,
  2.4. Svečanih otvaranja, investicionih projekata,
  2.5. Manifestacija i muzičko-scenskih nastupa,

 3. Modul: Kreiranje događaja u državnom sektoru, regulativne procedure 

  3.1. Organizacija festivala i manifestacija od lokalnog i regionalnog značaja,
  3.2. Načini finansiranja, sponzorstva i pokroviteljstva,
  3.3. Pisanje projekata i način apliciranja,
  3.4. Saradnja sa medijima (saopštenja, izjave i gostovanja)

 4. Modul: Ideja i kreativnost – preduslov uspešnog event menadžmenta, reklamiranje događaja

  4.1. Umeće kreativnog razmišljanja,
  4.2. Organizacija spektakularnih eventova koji ostavljaju bez daha,
  4.3. Kako do kreacije ideja za pamćenje?
  4.4. Reklamiranje događaja,
  4.5. Digitalni marketing u službi event menadžmenta,
  4.6. Samostalno kreiranje događaja, priprema za polaganje.

ZAVRŠNO POLAGANJE

BENEFITI OBUKE:

Nakon odslušana 4 modula obuke naučićete:

 • Kako da razvijate svoju kreativnost i kreirate neponovljive eventove,
 • Kako da izračunate dobit po osnovu promo aktivnosti;
 • Kako da samostalno kreirate i realizujete promocije i događaje
 • Kako da samostalno uradite analizu i učinak promocije i događaja,
 • Saznaćete sve o sajamskom nastupu,
 • Bićete spremni da organizujete i zahtevne korporativne događaje,
 • Uživaćete u pripremi i organizaciji koncerata i različitih manifestacija,
 • Sa lakoćom ćete pripremati i realizovati privatne proslave, venčanja i rođendane,
 • Bićete u modu da  osmislite najkreativnije animacije koje goste ostavljaju bez daha i koje se pamte i prepričavaju!
 • Moći ćete da definišete budžet za događaj kao i da procesuirate sve pravne i regulativne elemente,
 • Naučićete kako da se nosite sa nepredviđenim i stresnim situacijama,
 • Naučićete kako da dobro zarađujete od ovog posla,
 • Naučićete kako da nabavite sredstva za svoj događaj.

METODOLOGIJA RADA

Edukacija se sastoji od:

 1. teoretskog dela, dela koji je namenjen razumevanju koncepta i razradi svih tačaka event menadžmenta, a predstavljen je kroz dinamičnu i interaktivnu prezentaciju i video zapise.
 2. praktičnog dela, gde, kroz primere, vežbe i aktivno učestvovanje, polaznici osete suštinu edukacije i pripremaju se za samostalan nastup,
 3. zadataka i samostalne realizacije, gde polaznici dobiju zadatke da osmisle i realizuju promotivnu ili event aktivnost u toku trajanja edukacije, uz mentorsku podršku, kako bi na kraju edukacije samostalno kreirali događaj koji je ujedno i osnova za polaganje kursa.

O PREDAVAČIMA:

Edukaciju vrše realizatori obuka Svetlana Gašević koja je ujedno  i vlasnica Ns Promo Team agencije i Stanislava Zec koje je ujedno project i event menadžer.Oba realizatora imaju ogromno iskustvo u trenerskom radu kao i u organizaciji najrazličitijih tipova događaja. Na predavanjima imamo i gostujuće predavače, koji su eskperti u svom delu posla organizacije specifičnih tipova događaja.

KOME JE NAMENJENA:

Svima koji žele da se profesionalno bave ovim poslom ili usavrše već postojeća znanja. Obuka je namenjena i onima koji žele da razvijaju dragocenu kreativnost koja može biti ključna u razvoju karijere, u potrazi za novim  ili dodatnim poslom.

PRIJAVE:

Prijavite se na obuku putem mejla: nspromoteam6@gmail.com  ili nspromoteam@gmail.com ili pozovite na +381653737315 ili na +38165 3737317 za dodatne informacije.

CENA:

Cena obuke je 200e. U cenu je uključeno 18 sati predavanja i praktičnog rada, 4 dana treninga i završno polaganje. Nakon završene obuke,  za najvrednije, postoji i mogućnost realizacije prakse u agenciji. 

Za rane prijave, odobravamo popust od 10%!

NAČIN POHAĐANJA:

Obuke se održavaju u prostorijama agencije, svake subote u trajanju od 4 sata dnevno, na adresi Rafaila Šišatovačkog 10, Novi Sad .Za polaznike koji ne mogu da prisustvuju lično, organizujemo i online predavanja.

Višnja Šinković
marketing menadžer ADAMA

“Obuku za Event menadžment preporučujem svima koji imaju kroz posao dodira sa organizovanjem bilo koje vrste događaja. Program je osmišljen sa pažnjom i usmeren na sve detalje kao i propuste koji se mogu desiti. Meni je bio izuzetna nadogradnja na prethodno znanje i naredne događaje sam organizovala na višem nivou sa jednom novom vrstom lakoće. Svetlana je izuzetan i zanimljiv predavač i ima ogromno iskustvo u ovom polju.” 

Vesna Cvjetković
Account Manager at Valiant

Kurs Organizacija događaja koji sam pohađala pre 5 godine, na samom početku moje karijere mogu reći da je ovaj kurs bio i više nego koristan. Kurs je sam po sebi odličan ali  je i predavačica – Stanislava Zec dala sve od sebe i uspela u tome da nam prenese znanje na jedan neopterećujući i zabavan način.

Teme su obrađivane zanimljivo i konkretno, dobijali smo tačne i precizne primere i imali priliku da sami vežbamo i učimo kroz konkretne zadatke. Sa nama je podelila mnogo korisnih informacija i iz ličnog iskustva i bila vrlo otvorena za sva pitanja i diskusije.

Ako se dvoumite za koji kurs da se odlučite, moje najtoplije preporuke imate za ovaj kurs, jer se sigurno nećete pokajati i izaćićete bogatiji u znanju.

Jelena Tošković
Fond "Evropski poslovi"

Kurs za organizaciju događaja, pohađala sam 2016. godine. Dopalo mi se što je svako od polaznika, mogao da izabere tip događaja koji je kroz kurs razrađivao, u skladu sa nastavnim disciplinama koje smo slušali. Kurs je bio i interaktivan što mislim da je veliki plus, prvenstveno za polaznike. Na kraju kursa, svako od nas je predstavio svoj događaja koji su obuhvatali sve one neophodne elemente, koji su nam u realnosti zaista i neophodni za organizaciju bilo kog događaja.

Kroz nekoliko meseci nakon završetka kursa, ukazala se i prilika da stečeno znanje i primenim na novom poslu.

Kao koordinator Specijalističkog programa „Upravljanje regionalnim razvojem kroz EU fondove“ koji organizuje Fond „Evropski poslovi“ APV, imam priliku da učestvujem u organizaciji Programa, koji je obuhvata veliki broj polaznika i predavača. Vremenski rokovi, ograničen budžet, prostor, otkazivanje predavanja kao i brojne druge (ne)planirane situacije, sastavni su deo organizacije Programa. Prepoznavanje potencijalnih rizika, na koji način ćemo ih rešiti, ali ne samo tada kada se dese, već i mnogo ranije, vrlo je važno prilikom kreiranja  događaja.

Maja Majtan
EONS, Agencija za organizaciju događaja

Zavrsila sam obuku kod Stanislave Zec o organizaciji događaja pre 5 godina. Posle godinu dana od obuke odlučila sam da dam otkaz i da otvorim svoju agenciju za organizaciju događaja, jer sam shvatila da je to moj poziv i posao koji baš volim. Najviše sam se usmerila na organizaciju proslava, venčanja i korporativne proslave.
Tokom obuke stekla sam znanje koji mi je jako značilo u početnim poslovima, a naravno ovo je tip posla gde kroz praksu stečete iskustvo, jer svaki događaj je drugačiji, ali osnove su iste. Te osnove sam naučila na kurs kod Stanislave.
Ono što mogu da još dodama, da potencijalnim klijetima znači kada kažete da ste seftifikovani event manager. Svima bi preporučila ovaj kurs, jer steknete znanje koje vam je potrebno za vaš rad i kroz rad ga nadoknađujete. Ono što mi je još značilo na kursu, jeste to što smo pripremali po izboru događaj i to je bila baš dobra praksa.

Jelena Milinković
project menadžer LEMIT doo

“Veoma sam zadovoljna stečenim znanjem na obukama. Dala nam je mogućnost da samostalno u okviru firme upravljamo organizacijom različitih tipova događaja: edukacija, seminara, obuka, otvaranja novih poslovnica i proslava. Svaki događaj nosi sa sobom drugačiji pristup i analizu, a obuke se bave upravo tim i uspeh ne može da izostane. Preporučujem svakoj kompaniji, koja u svom poslovanju ima ovakve potrebe da se prijave za obuku Ns Promo Team-a.”