Scroll Top

NAPREDNI KURS ZA EVENT MENADŽERA

NAPREDNI KURS ZA EVENT MENADŽERA

NAPREDNI KURS ZA EVENT MENADŽERA:

Napredni kurs za event menadžera je namenjen onim osobama koje imaju relavantno iskustvo u organizaciji događaja i koji žele da svoje znanja unaprede ili prošire na druge kategorije događaja.
Ponuda za napredni kurs se formira individualno, a u zavisnosti od procene vremena i znanja koja je potrebno usavršiti.

Za više informacija o ovom kursu, pozovite na 065 3737317 ili pišite na nspromoteam@gmail.com.

Višnja Šinković
marketing menadžer ADAMA

“Obuku za Event menadžment preporučujem svima koji imaju kroz posao dodira sa organizovanjem bilo koje vrste događaja. Program je osmišljen sa pažnjom i usmeren na sve detalje kao i propuste koji se mogu desiti. Meni je bio izuzetna nadogradnja na prethodno znanje i naredne događaje sam organizovala na višem nivou sa jednom novom vrstom lakoće. Svetlana je izuzetan i zanimljiv predavač i ima ogromno iskustvo u ovom polju.” 

Vesna Cvjetković
Account Manager at Valiant

Kurs Organizacija događaja koji sam pohađala pre 5 godine, na samom početku moje karijere mogu reći da je ovaj kurs bio i više nego koristan. Kurs je sam po sebi odličan ali  je i predavačica – Stanislava Zec dala sve od sebe i uspela u tome da nam prenese znanje na jedan neopterećujući i zabavan način.

Teme su obrađivane zanimljivo i konkretno, dobijali smo tačne i precizne primere i imali priliku da sami vežbamo i učimo kroz konkretne zadatke. Sa nama je podelila mnogo korisnih informacija i iz ličnog iskustva i bila vrlo otvorena za sva pitanja i diskusije.

Ako se dvoumite za koji kurs da se odlučite, moje najtoplije preporuke imate za ovaj kurs, jer se sigurno nećete pokajati i izaćićete bogatiji u znanju.

Jelena Tošković
Fond "Evropski poslovi"

Kurs za organizaciju događaja, pohađala sam 2016. godine. Dopalo mi se što je svako od polaznika, mogao da izabere tip događaja koji je kroz kurs razrađivao, u skladu sa nastavnim disciplinama koje smo slušali. Kurs je bio i interaktivan što mislim da je veliki plus, prvenstveno za polaznike. Na kraju kursa, svako od nas je predstavio svoj događaja koji su obuhvatali sve one neophodne elemente, koji su nam u realnosti zaista i neophodni za organizaciju bilo kog događaja.

Kroz nekoliko meseci nakon završetka kursa, ukazala se i prilika da stečeno znanje i primenim na novom poslu.

Kao koordinator Specijalističkog programa „Upravljanje regionalnim razvojem kroz EU fondove“ koji organizuje Fond „Evropski poslovi“ APV, imam priliku da učestvujem u organizaciji Programa, koji je obuhvata veliki broj polaznika i predavača. Vremenski rokovi, ograničen budžet, prostor, otkazivanje predavanja kao i brojne druge (ne)planirane situacije, sastavni su deo organizacije Programa. Prepoznavanje potencijalnih rizika, na koji način ćemo ih rešiti, ali ne samo tada kada se dese, već i mnogo ranije, vrlo je važno prilikom kreiranja  događaja.

Maja Majtan
EONS, Agencija za organizaciju događaja

Zavrsila sam obuku kod Stanislave Zec o organizaciji događaja pre 5 godina. Posle godinu dana od obuke odlučila sam da dam otkaz i da otvorim svoju agenciju za organizaciju događaja, jer sam shvatila da je to moj poziv i posao koji baš volim. Najviše sam se usmerila na organizaciju proslava, venčanja i korporativne proslave.
Tokom obuke stekla sam znanje koji mi je jako značilo u početnim poslovima, a naravno ovo je tip posla gde kroz praksu stečete iskustvo, jer svaki događaj je drugačiji, ali osnove su iste. Te osnove sam naučila na kurs kod Stanislave.
Ono što mogu da još dodama, da potencijalnim klijetima znači kada kažete da ste seftifikovani event manager. Svima bi preporučila ovaj kurs, jer steknete znanje koje vam je potrebno za vaš rad i kroz rad ga nadoknađujete. Ono što mi je još značilo na kursu, jeste to što smo pripremali po izboru događaj i to je bila baš dobra praksa.

Jelena Milinković
project menadžer LEMIT doo

“Veoma sam zadovoljna stečenim znanjem na obukama. Dala nam je mogućnost da samostalno u okviru firme upravljamo organizacijom različitih tipova događaja: edukacija, seminara, obuka, otvaranja novih poslovnica i proslava. Svaki događaj nosi sa sobom drugačiji pristup i analizu, a obuke se bave upravo tim i uspeh ne može da izostane. Preporučujem svakoj kompaniji, koja u svom poslovanju ima ovakve potrebe da se prijave za obuku Ns Promo Team-a.”  

Ivana Jovanović
Event planer

Očekivanja su mi se ispunila u potpunosti. Mnogo toga sam znala, jer se već i bavim organizacijom događaja ali sam mnogo toga i naučila. Najviše mi se dopale igrice i zadaci uz koje smo i prkatično prešli sve ono što smo slušali. Ukoliko planirate da se bavite organizacijom događaja, ovaj KURS morate da prođete!

Dejana Srdić
IT sektor

Kurs je za svaku preporuku, dobra energija, puno praktičnog rada i sjajni predvači. Mnogo toga sam naučila i verujem da sam spremna za prvi svoj event.

Mirjana Erić
Event planer

Znanje je definitivno prošireno na ovom kursu i jako mi je značilo, jer sam nedavno počela da se bavim organizacijom dogđaja. Jako su mi značile teme o odabiru dobavljača, pravljenju budžeta. Definitivno preporuka za kurs.

Renata Pastor

Nikad nisam do sada imalia priliku da bilo šta čujem o organizaciji događaja.  Veoma sam zadovoljna što je kurs u organizaciji NS Promo Team bio moj izbor, jer je kurs  veoma koristan i mnogo toga smo naučili za kratko vreme.