Scroll Top

OBUKE

OBUKA ZA EVENT MENADŽERA

OBUKE
OBUKA ZA EVENT MENADŽERA

OBUKA ZA EVENT MENADŽERA

Investicija u znanje je investicija koja se uvek isplati!

Mi smo kreativna i btl marketing agencija koja iza sebe ima 14 godina iskustva u organizovanju različitih tipova događaja. Do sada smo, na našim događajima, ugostili više desetina hiljada posetilaca, omogućili nastupe i prezentacije brojnih poznatih ličnosti iz sveta muzike, filma, ali i brojne zvanice iz samih državnih vrhova. Poznajemo kako funkcioniše svaki segment organizacije, od tehničkih i produkcijskih zahteva do spektakularnih izvedbi i šta je sve potrebno da se dešava „iza scene“ kako bi event protekao kao „podmazan“.

Naše iskustvo je značajno:

Preko 500 realizovanih događaja,

Nekoliko desetina hiljada posetilaca,

14 godina iskustva u event industriji

Iskustvo sa najvećim zvezdama i renomiranim svetskim kompanijama

Značajna arhiva i zbirka projekata

Zašto da obuku slušate baš kod nas?

Pored ogromnog iskustva i uspešnih rezultata, kod nas ćete naučiti i kako prepoznati kvalitet u svakom segmentu organizacije, jer smo mi i event i projekt menadzeri, dizajneri, kreativci, operativci, kopirajteri. Naš tim je kompleksan i naš posao nije samo organizacija. Naš posao je organizacija event-a u skladu sa najvišim standardima! Zato učite od onih koji sjajno rade ovaj posao!
Naši edukatori su do sada održali više desetina obuka, sertifikovani su u oblastima trenerskog i edukatorskog rada i imaju najviše ocene po pitanju kvaliteta obavljenog trenerskog rada.

U našoj agenciji imate mogućnost da realizujete i praksu: Direktno učestvovanje u organizaciji događaja!

Kod nas na obukama, pored kafice, posluženja i izuzetno ugodne atmosfere, dobijate program prilagođen svakom početniku u event industriji. Za one naprednije, imamo programe koji se prilagođavaju konkretnim tipovima eventa i poziciji posla.


Program “Obuka: Postani event menadžer !"

Program " Napredna obuka za event menadžera"

Prijavi se ili saznaj više:
mejl: nspromoteam6@gmail.com ili nspromoteam@gmail.com 

Kontakt telefoni: +381603737264  +38165 3737317

Višnja Šinković
marketing menadžer ADAMA

“Obuku za Event menadžment preporučujem svima koji imaju kroz posao dodira sa organizovanjem bilo koje vrste događaja. Program je osmišljen sa pažnjom i usmeren na sve detalje kao i propuste koji se mogu desiti. Meni je bio izuzetna nadogradnja na prethodno znanje i naredne događaje sam organizovala na višem nivou sa jednom novom vrstom lakoće. Svetlana je izuzetan i zanimljiv predavač i ima ogromno iskustvo u ovom polju.” 

Vesna Cvjetković
Account Manager at Valiant

Kurs Organizacija događaja koji sam pohađala pre 5 godine, na samom početku moje karijere mogu reći da je ovaj kurs bio i više nego koristan. Kurs je sam po sebi odličan ali  je i predavačica – Stanislava Zec dala sve od sebe i uspela u tome da nam prenese znanje na jedan neopterećujući i zabavan način.

Teme su obrađivane zanimljivo i konkretno, dobijali smo tačne i precizne primere i imali priliku da sami vežbamo i učimo kroz konkretne zadatke. Sa nama je podelila mnogo korisnih informacija i iz ličnog iskustva i bila vrlo otvorena za sva pitanja i diskusije.

Ako se dvoumite za koji kurs da se odlučite, moje najtoplije preporuke imate za ovaj kurs, jer se sigurno nećete pokajati i izaćićete bogatiji u znanju.

Jelena Tošković
Fond "Evropski poslovi"

Kurs za organizaciju događaja, pohađala sam 2016. godine. Dopalo mi se što je svako od polaznika, mogao da izabere tip događaja koji je kroz kurs razrađivao, u skladu sa nastavnim disciplinama koje smo slušali. Kurs je bio i interaktivan što mislim da je veliki plus, prvenstveno za polaznike. Na kraju kursa, svako od nas je predstavio svoj događaja koji su obuhvatali sve one neophodne elemente, koji su nam u realnosti zaista i neophodni za organizaciju bilo kog događaja.

Kroz nekoliko meseci nakon završetka kursa, ukazala se i prilika da stečeno znanje i primenim na novom poslu.

Kao koordinator Specijalističkog programa „Upravljanje regionalnim razvojem kroz EU fondove“ koji organizuje Fond „Evropski poslovi“ APV, imam priliku da učestvujem u organizaciji Programa, koji je obuhvata veliki broj polaznika i predavača. Vremenski rokovi, ograničen budžet, prostor, otkazivanje predavanja kao i brojne druge (ne)planirane situacije, sastavni su deo organizacije Programa. Prepoznavanje potencijalnih rizika, na koji način ćemo ih rešiti, ali ne samo tada kada se dese, već i mnogo ranije, vrlo je važno prilikom kreiranja  događaja.

Maja Majtan
EONS, Agencija za organizaciju događaja

Zavrsila sam obuku kod Stanislave Zec o organizaciji događaja pre 5 godina. Posle godinu dana od obuke odlučila sam da dam otkaz i da otvorim svoju agenciju za organizaciju događaja, jer sam shvatila da je to moj poziv i posao koji baš volim. Najviše sam se usmerila na organizaciju proslava, venčanja i korporativne proslave.
Tokom obuke stekla sam znanje koji mi je jako značilo u početnim poslovima, a naravno ovo je tip posla gde kroz praksu stečete iskustvo, jer svaki događaj je drugačiji, ali osnove su iste. Te osnove sam naučila na kurs kod Stanislave.
Ono što mogu da još dodama, da potencijalnim klijetima znači kada kažete da ste seftifikovani event manager. Svima bi preporučila ovaj kurs, jer steknete znanje koje vam je potrebno za vaš rad i kroz rad ga nadoknađujete. Ono što mi je još značilo na kursu, jeste to što smo pripremali po izboru događaj i to je bila baš dobra praksa.

Jelena Milinković
project menadžer LEMIT doo

“Veoma sam zadovoljna stečenim znanjem na obukama. Dala nam je mogućnost da samostalno u okviru firme upravljamo organizacijom različitih tipova događaja: edukacija, seminara, obuka, otvaranja novih poslovnica i proslava. Svaki događaj nosi sa sobom drugačiji pristup i analizu, a obuke se bave upravo tim i uspeh ne može da izostane. Preporučujem svakoj kompaniji, koja u svom poslovanju ima ovakve potrebe da se prijave za obuku Ns Promo Team-a.”